Bridge to...
2012. május 08. írta: Ailana

Bridge to...

Az egyik legkedvesebb filmemből, ami ma megint egy egészen új élményt adott, új jelentésről mesélt (mert még mindig ugyanolyan elmondhatatlanul csodaszép, de ugyanakkor minden alkalommal valami újat, valami mást, valami többet ad - akárki akármit mond is, én imádom, s ez nem fog változni!):

"Óvatosan elindulok az alattam elmerülő, még felfedezetlen vadvilág felé. Teljesen csendben lebegek, amit csak a lélegzetem tör meg néha. Felettem csak a csillogó fény látszik; onnan ahonnan jöttem és ahová majd visszatérek, ha itt végeztem. Csak merülök. Csak búvárkodom. Lefelé úszom ráncos sziklák és kék alga mellett a mély kékségbe, ahol ezüstös halak raja vár. Ahogy úszom a vízben, buborékok törnek fel. Remegve emelkednek, mint a medúzák. Megnézem a levegőtartályt, nincs elég időm mindent megszemlélni. De épp ez ebben a különleges…"

  Könnyűbúvár-felszerelés - írta: Leslie Burke

A bejegyzés trackback címe:

https://ailana.blog.hu/api/trackback/id/tr74497220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsofikacskaka 2012.05.13. 23:34:26

Kedves Aliana!
Teljesen véletlenül akadtam a blogodra és azóta, ha csak tehettem és jutott egy kis időm csak olvastam és olvastam. Ma eljutottam odáig, hogy az összes bejegyzésed elolvastam, és el kell, hogy mondjam, fantasztikusan írsz.
Annyira magával ragadott, ahogy a szavakkal bánsz, a gondolataid, a meglátásaid :).
Csak remélni merem, hogy írással foglalkozol és hamarosan egy könyvedet majd a kezemben tarthatom :).

Ailana 2012.05.14. 22:53:43

Kedves zsofikacskaka! :)
Köszönöm szépen a szép szavakat, igazán jólestek, egészen meghatottál! Örülök, hogy így tetszik, amit (főképp) a magam szórakoztatására - emlékmegőrző célzattal - írok. Örömmel látlak máskor is itt! :)
Hát, írással csak hobbiszinten foglalkozom, bár nagy örömömet lelem benne, s hazudnék ha azt mondanám, nem örülnék, ha egyszer lenne könyvem, de igazából még nagyban keresem kis helyemet a nagy világban.:)
(Annyit azért megsúgok, hogy ha olvasni szeretnél még tőlem, a Merengőn ugyanezen a néven megtalálsz; bár azok már évekkel ezelőtti írásaim.)
Még egyszer köszönöm, hogy olvasol, s még inkább, hogy nyomot is hagyjál nálam! :)
Üdv: Ailana
süti beállítások módosítása