hellóóóó ősz!
2012. szeptember 13. írta: Ailana

hellóóóó ősz!

Vagy talán nem jár neki ilyen meleg üdvözlet? Fagyos köszöntést az alattomos, hirtelen jövő hidegnek!

Hát csak megjött, naptárilag 13 nap késéssel (és jó sok fake időjárás előrejelzéssel), de nem mondhatnám, hogy a részemről túl meleősz12.jpgg fogadtatásban részesült... 10-15 fok különbség egyik napról a másikra? Hogy szerdán még a Millenniumi Kulturális Központ biológiailag teljesen korrekt ámde biztosan nem egyedül nőtt gyepén süttessem a hasam Joyceról, Huxleyról és az ír akcentusról beszélgetve (s közben lekívánjam magamról a háromnegyedes nadrágot), aztán csütörtökön pedig három-négy réteg ruha alatt is fagyoskodjak? És még el is ázzak? (egyetlen engedmény, hogy a hajam miatt legalább ma nem izgultam, hogy tönkremegy;)) Hát ez igazán nem járja!

Pedig pedig pedig... pedig ahová készülök, ott se lesz jobb idő. Ami azt illeti, ott ez lesz a general weather forecast (vagy a best option?): szél, eső, eső, szél, szél, szél... (majd adok pontosabb sormintát februárban). Talán mégis Ciprusra kellett volna mennem? Hát persze... hogy nem! Én angol földre vágyom! (vagy ír földre, ha úgy tetszik - mindenesetre "angol nyelvű földre")shorts.jpg

De azért hadd sirassam meg a sortjaimat, béke poraikra, jó sokáig nem kerülnek majd elő! (ohh, my favourite clothings, I already miss U!)

A bejegyzés trackback címe:

https://ailana.blog.hu/api/trackback/id/tr44776053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása