Már megint az a fránya görbe tükör
2014. július 19. írta: Ailana

Már megint az a fránya görbe tükör

Villámcsapásokra néha szükség van. És ezt most nem csak az utóbbi napok időjárásának fényében mondom, bár tény, hogy legújabb megvilágosodásom esőtől szürke éjszakán lepett meg.

Már régóta éreztem, hogy a barátságunk nem olyan, mint a gimiben, ahol - most már azt mondom - minden olyan egyszerű volt: osztálytársak voltunk és egyfelé tartottunk - még ha tesi órán néha nem is egy csoportba kerültünk. Hát az az idő már elmúlt. Ahogy a barátságunk is - valószínűleg. És ezzel nem azt akarom mondani,  hogy nem akarok többé a barátod lenni, mert szeretnék. De talán már nem tudom, hogy hogyan kell.

Mert milyen világ az, ahol a barátoknak folyton bizonyítaniuk kell egymásnak, és figyelniük minden szavukra, nehogy a másik lúzernek nézze őket? Nem haragszom és nem okollak, de nekem nem ilyen barátokra van szükségem.

Mint abban a régi sulinaptárban, ami azt írta, hogy "Vannak emberek, akik sosem beszélgetnek. Egyszer az egyik tart előadást, aztán a másik." Hát mi pedig állandóan túl akarjuk licitálni a másikat. Én legalábbis biztosan. Nem tudom, mikor kezdődött, hogy úgy éreztem, bizonyítanom kell neked, de már belefáradtam...

friendless.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ailana.blog.hu/api/trackback/id/tr726852903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása