finding something special...
2012. július 20. írta: Ailana

finding something special...

A napokban találtam valami igazán különlegeset (pontosabban nem én, hanem a tesóm), valamit, ami igazán megéri, hogy megmutassuk. Egyébként is gondoltam már rá, hogy a filmek és a könyvek mellett zenében is nyomot kéne hagyni az aktuális ízlésemnek és azt hiszem, keresve sem találhatnék tökéletesebb kezdőpontot mindehhez.

Szóval:

25 éves, a napfényes "Narancsvidék" szülötte, tehetségkutatón is kipróbált talentum, ráadásul valami olyasmiben tud nagyot alkotni, amiről sokan - velem együtt - nem is gondolnák, hogy ilyen (ezt értse mindenki, ahogy érzi) is lehet. És akkor még a fantasyba illő stílusát és kivételes egyéniségét nem is említettem.

Nos hát ez ő: Lindsey Stirling

Ezen kívül (többek között) ajánlom még a "We found love", a "Zelda Medley", a "Celtic Carol" és a "Spontaneous Me" című számot! Bár igazából mindegyiket!

 ***extra megjegyzés: megvan a Homokvár ihlető zenéje**

A bejegyzés trackback címe:

https://ailana.blog.hu/api/trackback/id/tr894658185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása